Hercegovački derbi na Pecari

Novi termin za utakmicu Široki Brijeg - Velež

Admin Čaušević

Promijenjen je termin meča 7. kola Premijer lige između Širokog Brijega i Veleža.

Stadionu Pecara je istekla suspenzija i u Širokom Brijegu se opravdano nadaju punim tribinama protiv rivala iz Mostara.

Susret se prvobitno trebao igrati u subotu od 21 sat, ali je u utorak navečer došlo do promjene termina, odnosno satnice utakmice.

Naime, prema novom terminu Široki Brijeg i Velež će igrati u subotu, ali s početkom u 19 sati.

Širokobriježani u utakmicu ulaze kao lideri na tabeli i sigurno će biti puni motiva da savladaju Rođene kojim s druge strane Pecara itekako leži.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pod vodstvom Feđe Dudića Velež je u Širokom tradicionalno dobro prolazio, pa ostaje da se vidi da li će to biti i slučaj sada kada ekipu vodi Amar Osim.

Inače, u Širokom Brijegu su odlučili da ulaznice u prodaju puste tri dana prije susreta što dovoljno govori o interesu za ovu utakmicu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.