Šestorica nogometaša na hlađenju za novo kolo Premijer lige
Ćavar u duelu sa Mekićem (FK Željezničar)

Očekuju nas nova uzbuđenja

Šestorica nogometaša na hlađenju za novo kolo Premijer lige

Samir Mlaćo
I naredno kolo Premijer lige naše zemlje donijet će dosta uzbuđenja.

Zvanični termini nisu poznati, tek se zna da FK Željezničar i FK Sarajevo igraju u petak, dok je duel Širokog Brijega i Veleža u subotu.

Kada su suspenzije u pitanju, petorica nogometaša će propustiti sedmo kolo.

Igman će dočekati Slogu Doboj bez golmana Aldina Ćemana koji je dobio svoj treći žuti karton, dok kod Sloge iz istog razloga neće biti Karla Stapića. Kod Igmana zanimljivo na klupi neće biti ni trener u stručnom štabu Elvis Karić.

Posušje će na megdan Slobodi bez Marka Hanuljka koji se pokazao u veoma dobrom izdanju do sada, a Široki Brijeg dočekuje FK Velež bez Ilije Bagarića i Marijana Ćavara koji je isključen u prošlom kolu.

Kod Leotara u duelu sa Borcem neće biti Marka Čubrila.

Oglasi

Ovaj meč će biti odigran u Novom Gradu s obzirom da su klubovi zamijenili domaćinstva i formalni domaćin će biti FK Borac.

Postoji mogućnost da se odgodi derbi meč Zrinjskog i Tuzle City. Oba kluba su prihvatila ovaj prijedlog, a sada je na potezu Takmičarska komisija NS BiH.

I jedan trener će na 'hlađenje'. Radi se o šefu struke FK Sloboda Adnanu Jahiću.

U sedmom kolu Premijer lige se sastaju:

FK Igman – FK Sloga Doboj

Oglasi

FK Sloboda – HŠK Posušje

FK Željezničar – FK Sarajevo

FK Borac – FK Leotar

HŠK Zrinjski – FK Tuzla Cit

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NK Široki Brijeg – FK Velež

 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi