Meč trenutno prekinut

Užasne scene u Cadizu: Navijaču se bore za život, igrači se mole na terenu da ga ljekari ožive

Endin Čaušević

Cadiz i Barcelona igraju trenutno meč 5. kola španske La Lige.

Barcelona ima vodstvo od 2:0 golovima Frenkieja de Jonga i Roberta Lewandowskog u finišu utakmice koja je trenutno prekinuta.

Naime, već desetak minuta traje prekid na meču u Cadizu jer je jednom od navijača pozlilo na tribini.

Navijači su zvižducima skrenuli pažnju sudiji da se nešto dešava i on je prekinuo meč kada je shvatio da je stvar ozbiljna.

Odmah je ljekare poslao na tribinu da ukaže pomoć navijaču koji je nažalost u jako lošem stanju.

Prve informacije govore da je navijaču pozlilo i da je izgubio svijest i srušio se i da mu se nažalost ljekari trenutno bore za život i pokušavaju da ga ožive.

Sve to potreslo je i igrače na terenu, a golman domaćih Ledesma je u jednom trenutku bacio dodatnu pomoć za ljekare koju su tražili.

Također, i defanzivac Barcelone, Ronald Araujo, se odmah počeo moliti da ljekari uspiju spasiti ovog navijača, ali nažalost situacija nije nimalo obećavajuća.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sudija Del Cero je prekinuo trenutno meč i još uvijek nema informacija kada će se nastaviti. Igrači su na terenu, a na stadionu vlada muk jer svi čekaju šta će se na kraju desiti s nesretnim navijačem.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti