Foto: Screenshot

Bili su naoružani

Užasan uvod u utakmicu Lige prvaka: Uhapšeno 14 navijača Dinama u Milanu

Eldar Ganibegović

Danas je na rasporedu osam utakmica drugog kola grupne faze Lige prvaka.

Od 18:45 na San Siru utakmicu će započeti Milan i zagrebački Dinamo, a uvod u ovaj meč nije nimalo lijep.

Kako prenosi Gazzetta dello Sport, Dinamovi ultrasi već napravili su haos u Milanu. Grupi zagrebačkih izgrednika u kontrolama uoči utakmice Lige prvaka s Milanom oduzeti su noževi, dimne bombe i teleskopska palica.

Sve je rezultirali hapšenjem 14 navijača Dinama kod kojih su pronađeni gore navedeni predmeti. Talijanska policija tako je spriječila eventualne gore nerede i incidente.

Povjerenik Giuseppe Petronzi već je naručio pojačanu policijsku kontrolu iz predostrožnosti prema hrvatskim navijačima. Tijekom dana nastavit će se s provjerama kako bi se izbjegli problemi remećenja javnog reda i mira prije i nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Rossoneri su remizirali na prvom gostovanju kod Salzburga, dok su Modri iznenađujuće vodeći u grupi zahvaljujući domaćoj pobjedi protiv Chelseaja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.