Ne poznaje granice

Raskalašeni i bezdušni Pique je pronašao novi način da dotuče Shakiru!

Admin Čaušević

Gerard Pique ne prestaje da zadaje bolne udarce Shakiri.

Pique je duže od decenije bio u vezi sa kolumbijskom pjevačicom, a kako se ponaša u posljednjih pola godine to kao da mu ništa ne znači.

Defanzivac Barcelone je do sada zadao nekoliko bolnih udaraca bivšoj partnerici nakon što se otkrilo da je u vezi sa mlađanom Clarom Chiom.

I kada bi čovjek pomislio da se bivši španski reprezentativac smirio, uslijedio bi novi udarac koji bi dodatno dotukao Shakiru, jednostavno kao da nema mira.

Naime, posljednji dana Pique je otputovao sa novom djevojkom u Pariz i to, kao iz inata otišao je u omiljeni restoran bivše djevojke što potvrđuju i fotografije koje su se objavile na internetu.

Da stvar bude bolnija za Shaqiru njen dugogodišnji partner je snimljen kako se ljubi sa novom djevojkom i očigledno je da se se lijepo osjećao.

Traje borba za skrbništvo

Istovremeno se čini se da ratu između Piquea i Shakire za starateljstvo nad njihovom djecom nema kraja. Otkako su najavili razvod, mnogo se špekulisalo o tome šta će biti dvojiom maloljetnih dječaka.

S jedne strane, Pique je nepokoleblji i istrajan u namjeri da Milan i Saša moraju da ostanu u Barceloni sa njim kako se ne bi odvajali iz okruženja u kojem su rođeni.

Odbijanje fudbalera da postigne dogovor je izazvalo kontroverze, dok Shakira namjerava povesti djecu sa sobom u Miami, gdje posjeduje svoju kuću i gdje želi da nastavi svoju muzičku karijeru.

Nedavno se nagađalo i da je Shaqira utjehu za raskid pronašla u zagrljaju Ikera Casillasa, ali je legendarni golman Real Madrida ekspreno demantovao sve glasine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.