Tužna fotografija Piquea i Shakire, njihovi sinovi ni slutili nisu da će to morati gledati

Pratili utakmicu starijeg sina Milana

Tužna fotografija Piquea i Shakire, njihovi sinovi ni slutili nisu da će to morati gledati

E. Čaušević

Gerard Pique i Shakira prije nekoliko dana potvrdili su zvanično da su se rastali i da su s advokatima riješili pitanja oko imovine, ali španski mediji i dalje pomno prate svaki njihov pokret.

Oni su prekinuli ljubavnu vezu prije nekoliko mjeseci nakon što je Shakira saznala da je Pique vara, te je zbog toga završena romansa između njih koja ja trajala 12 godina.

Nakon toga krenuli su razni skandali, a glavnu borbu Shakira i Pique vodili su oko svoje dvoje djece. Ona želi s njima da živi u Miamiju, dok Pique nije dozvoljavao da napuste Španiju.

Međutim, uspjeli su se dogovoriti i pronaći najbolje rješenje, te će Shakira imati dozvolu da ide s djecom u Ameriku, ali će im prebivalište i dallje biti u Barceloni.

Pique i Shakira su i jutros u centru pažnje nakon što su se pojavile nove zajedničke fotografije.

Oni su bili za vikend na meču sina Milana koji igra bejzbol i odlučili su mu dati podršku. Shakira je došla na stadion sa svojim prijateljima, dok je Pique na utakmicu stigao sa svojom majkom.

Oglasi

The Barcelona defender was spotted with his mother watching the game

Fotografi su pomno pratili svaki njihov potez, ali Pique i Shakira nisu uopšte pričali. Fotografija je pokazala da nisu ni bili blizu jedno drugog što dodatno pokazuje da su i dalje u dosta lošem odnosu.

The former partners stood at separate ends of the pitch

Pique i Shakira su bili na različitim dijelovima tribina, a samo u jednoj situaciji je igrač Barcelone prišao Shakiri dok je razgovarao sa svojim sinom.

Spanish World Cup winner Pique was decked out in a cap and denim jacket

Oglasi

Jasno je da sinovi Milan i Sasha najviše pate u svemu tome i ni slutili nisu da će između njihovih roditelja vladati takva netrpeljivost, te da neće moći ni sjediti jedno pored drugog.

Shakira was at the game with her mother

Mediji u Španiji su kritikovali Piquea i Shakiru jer je jasno koliko je netrpeljivosti između njih, te su poručili da će to na kraju najviše štetiti njihovoj djeci i da zbog njih moraju pronaći neki način kako da normalno funkcionišu.

Posvađali se i preko medija

Shakira je prošle sedmice dala intervju u kojem je pričala o tome kako se odrekla svega zbog Piquea i njegove karijere, te da nije očekivala da će je izdati na takav način.

"Gerard je fudbaler i želi igrati fudbal i osvajati trofeje. Morala sam biti s njim. Jedno od nas moralo se žrtvovati. Jedan od nas se morao potruditi, a ja sam bila ta. Stavila sam svoju karijeru u drugi plan i došla u Španiju podržati ga da nastavi fudbalsku karijeru i osvaja trofeje. Bio je to dokaz ljubavi", rekla je pjevačica, između ostalog.

Ova izjava je razljutila Piquea koji je brutalno odgovorio kolumbijskoj pjevačici.

"Ništa ne vjerujte šta priča. Ona samo želi da bude najvećea žrtva u ovoj priči. Nekada mi se gade njene riječi", rekao je uzrujani Pique.

Top Komentari

Comandini
jel on siguran da je on otac Milana i Sase a ne neki baja iz Sumadije
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi