Nakon poraza u Modriči

Dudić i Kodro krenuli u verbalni obračun sa sudijom

Midhat Šljivak

FK Sarajevo poražen je od dobojske Sloge u Modriči rezultatom 1:0.

Meč 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine riješen je pogotkom Milana Basraka u 74. minuti meča i Sloga je došla do tri boda u ovom meču.

U Bordo taboru se nisu lako pomirili s porazom u Modriči. Pokazali su to nakon ovog meča kada su krivca za novi gubitak bodova tražili u sudiji.

Po posljednjem zvižduku trener Feđa Dudić i njegov pomoćnik Mustafa Kodro ušli su u teren kako bi se barem verbalno obračunali sa sudijom Aleksandrom Njegomirovićem i njegovim saradnicima.

Nakon svega Njegomirović je pokazao crveni karton Kodri i on će sigurno biti kažnjen zbog riječi koje je uputio sudiji. 

Očigledno je da u redovima tima s Koševa nisu previše zadovoljni večerašnjim suđenjem. Ipak, teško da je sudija kriv što su u dva navrata igrači ovog tima promašili zicere kojima su mogli imati veliku prednost.

Večerašnji domaćin je svoj zicer iskoristio. Basrak je pogodio iz šanse koja mu se ukazala i donio je svom timu velika tri boda za prekid crne serije od tri uzastopna poraza.

Sarajevo je trenutno na šestom mjestu tabele Premijer lige BiH s 19 bodova. U narednom kolu sarajevski klub gostuje u Posušju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navijači tima s Koševa sasvim sigurno ne mogu biti zadovoljni ovosezonskim igrama svog tima. Feđa Dudić i njegov tim nisu donijeli ono što se očekivalo u Bordo timu i pozicija na tabeli je poprilično loša za klub koji je ciljao na sam vrh tabele.

Šta će se dešavati na Koševu u narednom periodu ostaje nam da vidimo, ali niko nije očekivao da će Sarajevo biti na šestom mjestu nakon 14 utakmica u sezoni.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.