Nestvaran promašaj Ivana Ikića ostavio sve u nevjerici: Feđa Dudić trčao oko klupe

Sarajevo propustilo drugu veliku priliku

Nestvaran promašaj Ivana Ikića ostavio sve u nevjerici: Feđa Dudić trčao oko klupe

H. Zilić

Nova velika prilika za Sarajevo u duelu protiv Sloge.

U 60. minuti Ivan Ikić je istrčao kontru, iskoristio grešku golmana Sloge bio je ispred njega prazan gol, međutim fudbaler Sarajeva nije šutirao, želio je da s loptom uđe u gol, to igrači Sloge koriste i zaustavljaju ga.

Nestvarno šta je uradio Ikić u ovoj situaciji, svi na stadionu su vidjeli loptu u mreži Đulčića.

Feđa Dudić nije mogao da vjeruje šta je uradio njegov fudbaler, uhvatio se za glavu i trčao oko klupe u nevjerici.

Na semaforu je još uvijek 0:0 iako ima prilika pred oba gola.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo je promašilo i veliku priliku u devetoj minuti kada je Ahmetović izašao sam pred golmana Đulčića, ali veoma loše je šutirao.

Ako ne osvoje tri boda večera su Modriči protiv dobojske ekipe, u Sarajevu će dobro žaliti sa prilikom Ikića.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
HAHAHAHAH Ipak se i MERIDIAN nesto pita, nije sam MOZZART. Ovo je posao za SIPU. Sta kazu poltroni poput @pjanke.sa @DadiG za ove namjerne promasaje ahmetovica i ikica?
2 3
Uranija
SarajFK i Edin Merlin, zar postoji još zatupljenih mozgova koji misle da samim kladionicama odgovara ako prolazi veća kvota. Kad i ako se namješta onda namještaju neki kriminalci da dođe velika kvota pa da se pare uzmu od tih pomenutih kladionica. E čuj kladionice namještaju!? Hahahaha koliko imamo glupana dobro ikako postojimo kao narod i država!
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi