FOTO: FK Zvijezda 09/facebook

Iza sebe ima respektabilnu karijeru

Poznato ime na prvoligaškim terenima: Klub ozvaničio saradnju

Haris Zilić

Dosta aktvinosti u FK Zvijezda 09 koji ove sezone želi borbu za plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Klub iz Etno sela Stanišić je nakn 13. kola na trećoj poziciji u Prvoj ligi RS sa 26 bodova, što je osam manje od lidera Krupe, ali u Zvijezdi neće odustati od borbe za prvo mjesto, to su potvrdili i novim odličnim poslom.

Redove bivšeg premijerligaša pojačao je Nemanja Kojić, 32-godišnji fudbaler koji iza sebe ima respektabilnu karijeru.

Kojić je u karijeru nosio dres Partizana, Radničkog, Istanbulspora, Tokyo Verdya, Bylisa, Dečić i Slemana, a saradnju su potvrdili i iz redova Zvijedze 09.

"Nemanja Kojić potpisao je ugovor sa našim timom do kraja sezone.

Nakon jutarnjeg treninga uslijedilo je slikanje i predstavaljanje Kojića medijima.

"Kao što znate igrao sam za FK "Partizan" gdje sam ostavio najdublji trag kao i inostranim klubovima u Turskoj, Kazakstana, Japanu".

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Nemanja je istakao da mu je posljednji klub bio u Indoneziji i da mu je zadovoljstvo je što je dobio poziv od rukovodstva Zvijezde 09.

"Na poziv rukovodioca kluba, došao sam u Zvijezdu 09 da pomognem, da probamo da uđemo u Premijer ligu. Mogu da kažem da su me saigrači lijepo prihvatili, imamo vrhunske uslove za rad i nadam se da ćemo napraviti odličan rezultat"- rekao je Kojić na današnjem predstavljanju", stoji u saopštenju FK Zvijezda 09.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.