Pojavili se snimci

Kuglana, fast-food, pa krevet: Wanda Nara uhvaćena u akciji i to sa čovjekom kojeg Icardi ne podnosi

Admin Čaušević

Wanda Nara je definitivno ostavila Maura Icardija te je očigledno odlučila da dodatno zagorča život novom napadaču Galatasaraya.

Kontrovezna menadžerica i influencerica je čini se ušla u vezu sa poznatim argentinskim pjevačem L-Ganteom koji je 13 godina mlađi od 35-godišnje Wande.

Argentinski mediji izvještavaju da Icardi ne podnosi mladog repera te je tim potezom Wanda posebno razljutila sada već bivšeg muža.

Wanda i novi dečko su prvo snimljeni kako se ljube u jednoj kuglani, iako je ona nastojala da je ne prepoznaju zbog čega je i nosila kapuljaču preko glave.

Ipak, mnogi prisutni su je primjetili te su odmah napravili nekoliko fotografija, a zatim su nastali određeni snimci kako se ljube u jednom fast-foodu.

Nedugo zatim na interenetu je objavljen i snimak kako je L-Gante i Wanda razmjenjuju strasti u krevetu u sklopu jednog video spota...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.