Nepoznati muškarac poljubio u grudi Wandu, njena reakcija će baš naljutiti Icardija

Previše se opustila na Ibizi

Nepoznati muškarac poljubio u grudi Wandu, njena reakcija će baš naljutiti Icardija

E. Čaušević

Wanda Nara je ponovo u centru pažnje ovih sedmica nakon što je objavljeno da su ona i Mauro Icardi ponovo u svađi.

Brak Wande i Maura očito ne ide u najboljem smjeru, a sve je počelo još prošle godine kada ga je onda optužila da ju vara.

Oni su se svađali i mirili već nekoliko puta, a prije nekoliko sedmica pojavile su se informacije da ponovo nisu zajedno i da su se posvađali žestoko ubrzo nakon što je Icardi iz PSG-a prešao u Galatasaray.

Wanda s djecom najviše vremena provodi u Milanu i rijetko kada borave u Istanbulu, ali očito da joj to baš i ne smeta.

Ona uživa u životu u Milanu, a u posljednje vrijeme često je viđaju i po raznim noćnim klubovima u koje ide bez pratnje svog supruga. Wanda izlazi sa svojim prijateljima, te često u vidno alkoholiziranom stanju odlazi u kući.

Međutim, ono što je sve dodatno iznenadilo jeste video koji se pojavio ovih dana na društvenim mrežama, a upravo je Wanda u centru pažnje.

Oglasi

Naime, osvanuo je video na kojem se vidi kako se Wanda zabavlja sa svojom sestrom u jednom noćnom klubu na Ibizi gdje se nalaze trenutno na odmoru, a one su očito uživale u društvu sa nepoznatnim muškarcima.

No, ono što je posebno sve iznenadilo jeste detalj na snimku koji je objavljen jer se vidi da je jedan od muškaraca poljubio Wandine grudi, a ona se nakon toga samo nasmijala i skoro da nije reagovala.

Jasno je da će to stvoriti nove probleme u njenom braku i sigurno je da Icardi neće baš tek tako to ignorisati.

Inače, Wanda i njena sestra Zaira su otputovale prije nekoliko dana na odmor na Ibizu gdje se očito dobro provode.

Top Komentari

King_Kenny
...ovo ljubljenje u Wandinu sisu ste objavili jos prije 15 dana,u medjuvremenu su se i razveli...
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi