U utorak meč na Grbavici

Ibrahim Šehić porukom obradovao sve navijače Željezničara

Samir Mlaćo
Ibrahim Šehić i Amir Hadžiahmetović vraćaju se u utorak na Grbavicu.

Oni će sa svojim Konyasporom odmjeriti snage protiv FK Željezničar.

Sigurno da će to biti posebno emotivan meč za navedeni dvojac, a Šehić je poslao i video poruku te obradovao sve simpatizere kluba sa Grbavice.

Poželio sam nikad ljepšu Grbavicu i najbolje navijače u državi! Pozivam sve navijače da dođu u utorak i uživaju u prijateljskoj utakmici“, kazao je Šehić.

Šehić je u sjajnoj formi, dugi niz godina sa uspjehom brani u Turskoj i sa pravom je prvi izbor na golu reprezentacije naše zemlje.

FK Željezničar je jučer potvrdio da će cijene ulaznica za navedeni meč iznositi: 3 Jug, Sjever i Istok 6 KM, Zapad 15 KM.

“Grbavica je tokom jesenjeg dijela sezone bila najposjećeniji stadion u BiH sa ukupnih 72.328 navijača na deset utakmica. Željovci, čestitke! Ostao nam je još jedan ispit - prijateljska utakmica sa turskim Konyasporom“, stoji u objavi kluba sa Grbavice.

Meč na Grbavici igra se od 18 sati.

Željezničar je prije par dana gostovao Vardaru iz Skoplja i poražen je 2:0 za 75. rođendan Vardara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč sa Konyasporom biće posljednji za Željezničar u 2022. godini, a zatim će izabranici Edisa Mulalića na odmor. Biće na Grbavici zanimljivo i tokom pauze, mnogo se priča o ulasku potencijalnog investitora te velikim dugovanjima koje klub ima.

Očekivati je i određene promjene u igračkom kadru, no sve će naravno ovisiti o finansijskoj situaciji u klubu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.