Sa odmora u Miamiju

Gori more, tope se planine: Italijani objavili najeksplicitnije Dilettine fotografije do sada

Admin Čaušević

Diletta Leotta je bez dileme već godinama najatraktivnija sportska novinara, a njeno srce odnedavno grije Loris Kairus, bivši golman Liverpoola i trenutni član Newcastle United. Italijanka i Nijemac su svoj odmor proveli u Miamiju gdje su paparazzi zabilježili neke sočne fotografije.

Sada već čuvena italijanska novinarka je pronašla novu ljubav. Nakon boksera, pjevača, glumaca i influensera izabrala je fudbalera. Ne napadač ili veznjaka, već golmana.

Dilettu već nekoliko sedmica ljubi Karisu, poznati golman čiju su karijeru obilježile katastrofalne greške u dresu Liverpoola, prvenstvno u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida 2019. godine.

U međuvremenu, Karius je dosta radio na svom izgledu, prošao je značajnu transformaciju i postao jako privlačan što je jedan od razloga zašto je i osvojio Dilettu.

Kako je u najjačim evropskim ligama pauza Italijanka i Nijemac su slobodno vrijeme iskoristili da jedno vrijeme provedu u Miamiju gdje su bili pravi mamac za paparazze.

Iako su se prije nekoliko dana vratili sa odmora te vratili radnim obavezama tek sada su objavljenje neke od eksplicitnih fotografija Dilette i njenog novog dečka.

Diletti atributi su prštali na sve strane, a na jednoj od fotografija se može vidjeti kako se zgodna Italijanka osvježava uz pivo. Fotografije možete pogledati ovdje.

Nema sumnje da je Diletti odgovarao odmor te je jasno da uživa u novoj ljubavi za koju se nada da će biti duža i uspješnija od prethodnih, pogotovo ona sa turskim glumcem Canom Yamanom.

Inače, od povratka sa Floride ova 31-godišnjakinja je već obavila nekoliko radnih zadataka, pa je tako između ostalog izvještava sa meča Lige prvaka sa žene između Juventusa i Arsenala.

S druge strane, Karius još uvijek može da uživa u odmoru pošto se klubovi iz Premiershipa utakmicama vraćaju tek krajem mjeseca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.