Diletta snima video, okreće kameru, fanovi imaju šta da vide, a ona se samo smiješi
Poznata italijanska novinarka više uopšte ne krije vezu s Lorisom Kariusom.

Ne krije više vezu

Diletta snima video, okreće kameru, fanovi imaju šta da vide, a ona se samo smiješi

E. Ganibegović

Nedavno je objavljena informacija da je poznata italijanska novinarka Diletta Leotta u vezi s njemačkim golmanom Lorisom Kariusom, a nakon današnjeg snimka dileme više nema.

Naime, njih dvoje su odlučili da iskoriste pauzu koju imaju i otputovali su na odmor na Floridu, tačnije u Miami.

Nedavno su njih dvoje fotografisani na jednoj plaži u tom američkom gradu, a naročito je u centru pažnje bila Talijanka.

  

Loris Karius i Diletta Leotta na odmoru u Miamiju.

Danas je italijanska novinarka objavila novi videozapis s Lorisom Kariusom koji je izazvao mnoštvo komentara i dijeljenja na društvenim mrežama.

Naime, njih dvoje odlučili su da se provozaju biciklom, a Leotta nije izbjegla priliku da ponovo bude u provokativnom izdanju.

Oglasi

Tijekom vožnje, Diletta je snimila kratki video. U jednom momentu je pomjerila kameru kako mi Karius, koji je vozio iza nje, ušao u kadar.

Odmah nakon što se Nijemac pojavio u kadru, Talijanka se nasmiješila, svjesna da će izazvati mnogo komentara.

Tako je još jednom ozvaničena veza ovog dvojca, a podsjetimo da su po prvi put zajedno viđeni u Milanu prije petnaestak dana kada su se držali za ruke.

Karius, koji je trenutno golman Newcastlea, nije pozvan na Svjetsko prvenstvo i slobodno vrijeme odlučio je provesti s novom djevojkom u SAD.

Top Komentari

Mostarac94
Ganibegovicu jesil otreso malca?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi