Nada se mnogo većoj minutaži

Potvrđen je zanimljiv premijerligaški transfer

Samir Mlaćo

Transferi nogometaša iz jednog kluba Premijer lige u drugi i nisu česta pojava. Sada je potvrđen jedan 

Zanimljiv transfer dolazi iz Premijer lige naše zemlje.

Sada već bivši golman FK Tuzla City Bakir Brajlović ima novi angažman.

Brajlović se skrasio u redovima Sloge Doboj i potpisao je ugovor.

Sada kreće u nove izazove, a u Tuzli City je priliku dobio na tek tri meča u prvom dijelu sezone.

Dva je upisao je Premijer ligi, te jedan u Kupu BiH.

Vjeruje da će u Slogi imati priliku da se dokaže i izbori za mnogo veću minutažu.

Brajlović još uvijek slovi za jednog od najperspektivnijih golmana u našoj zemlji, tek mu je 20 godina, a u Tuzlu City je stigao iz FK Željezničar.

U Slogi svakako strahuju od mogućeg odlaska Luke Kulenovića, sjajnog napadača koji ima važeći ugovor, ali i nekoliko ponuda, kako BiH, tako i inostranstva.

“Imam opcija i za BiH, ali i za dalje, no ne žurim. Bitno je sada napraviti pravi iskorak i naravno da Sloga pristane te da bude zadovoljna. Ako ne bude ništa zadovoljavajuće, u Slogi sam do ljeta“, rekao je Kulenović u nedavnom razgovoru za SportSport.ba.

Kulenović je ranije nastupao za mlade selekcije Borca i Krupe, te slovenačkog Trenčina, ali i NK Osijek II, te NK Kustošija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prethodno su u Doboju dogovorili i dolazak defanzivca Miloša Nikolića, koji je u našoj zemlji nastupao za FK Mladost Doboj Kakanj.

Sloga je prvi dio okončala na devetom mjestu sa 21. osvojenim bodom, a drugi dio sezone će otvoriti domaćim susretom sa Slobodom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.