Nakon finalne utakmice

Musa i Osim u svom stilu komentarisali fudbalera Argentine: "Zar je moguće da igra..."

Haris Zilić

Nakon antologijskog finala Mundijala u Kataru, Lionel Messi je postao za mnoge najveći fudbaler svih vremena jer je došao do trofeja koji mu je nedostajao. Argentina je nakon penala savladala Francusku i postala prvak svijeta.

Komentari nakon finala stižu sa svih strana, a u specijalnoj emisiji BHRT-a, u studiju finale komentarišu bh. treneri Amar Osim i Slaven Musa.

Osim i Musa se posebno čude Lautaru Martinezu koji je ovo prvenstvo promašio nekoliko izglednih prilika.

Tako je bilo i u finalu, posebno se izdvaja prilika iz 123. minute kada je loptu užasno zahvatio glavom iz dobre prilike i ona je otišla pored gola.

Tu je situaciju Musa opisao kratkim riječima i u čudu.

"Zar je moguće da čovjek igra u Interu..", pitao se se začuđeno Musa, dok je Osim dodao u svom stilu:

"Čitavo vrijeme je k'o krampa."

Martinez je ruku na srce na ovom Mundijalu promašio nekoliko odličnih prilika, a u finalu je u igru ušao u produžecima.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ispred njega šansu za igru je dobio Alvarez koji je fenomenalno koristio svoju minutažu.

Na kraju se Lautarovi promašaji neće puno pamtiti jer je Argentina prvak svijeta i na ulicama ove južnoameričke države sprema se prava fešta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.