Sve sam ispričao

Kao u kultnom filmu: Aguero stigao na avion, dijete zaboravio u stanu

Eldar Ganibegović

Film Sam u kući, barem jedan dio, skoro su svi pogledali. Scene iz filma sada su se dogodile u stvarnosti. Da, moguće je doći na avion i zaboraviti dijete kod kuće, a to je napravio Sergio Aguero.

Bivši argentinski fudbaler ispričao je na Twitchu zanimljivu priču o tome kako je njegov 13-godišnji sin Benjamin zamalo ostao sam u Kataru.

Radost nakon pobjede nad Francuskom u finalu bila je tolika da je Aguero u ushićenju zaboravio svog sina kada je kreuo na let za Argentinu.

"Rekli su mi da požurim jer avion polijeće, pa sam rekao dječaku: 'Ajde, idemo. Uzmi pasoš i sve ostalo što ti treba.'

Stigao sam na avion reprezentacije, a kada sam stigao shvatio sam da je moj dječak ostao u stanu. Nisam ga mogao ostaviti tamo.

Nazvao sam Benju i rekao mu da ću se vratiti po njega. Bio sam toliko uzbuđen da sam sve zaboravio", rekao je Aguero.

Zaista, pomalo nevjerovatna priča, no na kraju se sve dobro završilo i mali Benjamin nije ostao sam 14.000 kilometara od doma u Argentini.

Inače, na putu za Katar Aguero je imao još jednu zanimljivu scenu u avionu, a za to su zaslužni navijači Brazila.

Definitivno mu, kao fudbaleru Argentine, nije bilo lako letjeti i slušati pjesmu brazilskih navijača, inače najvećih rivala Argentine. 

Sergio Aguero se na kraju okitio zlatom jer je prije finala registrovan kao jedan od pomoćnih trenera selektora Lionela Scalonija. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.