Nadolazeća zvijezda hvalila Ronalda, a onda ga Aguero "zakucao" odgovorom: "Nisi igrao s..."
Foto: Instagram & Twitter

Argentinac brani Argentinca

Nadolazeća zvijezda hvalila Ronalda, a onda ga Aguero "zakucao" odgovorom: "Nisi igrao s..."

E. Ganibegović

Prije dva dana Manchester United je s 3:2 slavio protiv Norwich Cityja u 33. kolu Premier lige. 

Sva tri pogotka za Crvene đavole postigao je Cristiano Ronaldo, a utakmicu s klupe odgledao je 17-godišnji Argentinac Alejandro Garnacho kojeg smo predstavili ne tako davno.

Alejandro Garnacho pozvan je prvi put u utakmici Premier lige Manchester Uniteda. Krilni napadač igra za Manchester United do 18 godina i postigao je ove sezone ukupno 12 golova.

Garnacho je Ronalda nakon meča pohvalio na Instagramu, gdje je podijelio fotografije s Portugalcem i napisao da je najveći na svijetu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cca2JzzIF88/?utm_source=ig_web_copy_link[/instagram]

Oglasi

Suzdržati se nije mogao bivši napadač Manchester Cityja i Barcelone Sergio Aguero koji je vrlo aktivan u streamovima na Twitchu, koji je odlučio odgovoriti argentinskom tinejdžeru kazavši da tako misli jer nije igrao s Lionelom Messijem.

Ipak, to djelimično nije tačno, jer je Garnacho bio pozvan na prethodno okupljanje reprezentacije Argentine i trenirao je s igračem PSG-a.

"Snovi se ostvaruju. Uzor", napisao je Garnacho u opisu jedne od fotografija s Messijem.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CbdtcCoMxLr/?utm_source=ig_web_copy_link[/instagram]

"Alejandro trenira s nama dvije sedmice i znam da je jedan od najperspektivnijih igrača. Tek mu je 17 godina, ali ako se ovako nastavi razvijati, velike su šanse da će zaigrati", rekao je o mladom Argentincu Ralf Rangnick.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Chepich
Postavlja se pitanje: BRUJI li fudbalska javnost???
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti