Bordo tim slavio sa 2:1

Pogledajte spektakularne golove Ramića i Kyeremeha za preokret Sarajeva protiv Minaja

Endin Čaušević

Sarajevo je danas u prijateljskom meču koji se igrao u Antaliji pobijedio ukrajinski Minaj sa 2:1 nakon preokreta u drugom poluvremenu.

Bordo klub je u drugom poluvremenu odigrao zaista odlično, a to se posebno odnosi na finiš meča kada je Sarajevo došlo do preokreta.

Minaj je u prvom poluvremenu uspio da povede sa 1:0 kada su krunisali svoju bolju igru, ali Sarajevo je u nastavku meča bilo dosta bolje.

Klub s Koševa do izjednačenja stigao je u 77. minuti kada je maestralan pogodak sa 20-tak metara postigao Tarik Ramić.

Međutim, to nije bilo sve od Sarajeva u ovom meču. U posljednjim minutama bh. premijerligaš dolazi do potpunog preokreta i pobjede.

U centru pažnje bio je Kyeremeh koji je sjajno pogodio mrežu Minaja za 2:1 što je bio i konačan rezultat ove utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Najbolje prilike i dva odlična gola Ramića i Kyeremeha možete pogledati u videu ispod.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.