Prijateljska utakmica povodom otvaranja kampa

Široki Brijeg dobio Hajduka 2:0

Nogometni klub Široki Brijeg danas je svečano otvorio svoj kamp Musa-Karačić na Mostarskom blatu, a povodom toga gostovala je momčad Hajduka.

Prvo su se sastali kadeti Širokog Brijega i Hajduka, konačni rezultat bio je 0:1, a nakon njih i juniori, utakmica je završila 1:1.

Prve ekipe Širokog Brijega i Hajduka odigrale su utakmicu u 18 sati, a na kraju su Širokobriježani slavili rezultatom 2:0.

Izabranici Ive Ištuka sve su riješili u 5 minuta. Prvo je Wagner, u 6.minuti, nakon dobre kombinacije sa svojim igračima odlično reagirao i prebacio golmana gostiju za vodstvo.

Već u 11. minuti, nakon greške obrane Hajduka na 2:0 povisio je Jure Ivanković

Širokobriježani su bili bolji protivnik i više su željeli pobjedu, dok momčad Stanka Poklepovića nije učinila ništa vrijedno spomena. Tek je Krešo Ljubičić uputio udarac iz slobodnog kojeg je Bandović lako ukrotio.

Treba spomenuti i to da je momčad Hajduka bila kombinirana zbog  ne igranja nekoliko reprezentativaca, te Tomasova zbog viroze i Andrića koji je ozlijeđen. Međutim, i Ištuk je dao šansu svim igračima pa su i Širokobriježani igrali u kombiniranim sastavima, sa pet igrača iz vlastitog omladinskog pogona koji su ove sezone priključeni prvoj momčadi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.