Popularni Haso imao infarkt

Tužna vijest pogodila sve u FK Velež, legendarni ekonom u bolnici

Admin Čaušević

Tužna vijest danas je stigla za sve u FK Velež kao i one kojim su mostarski Crveni u srcu. 

Hasan Jakić, čuveni ekonom FK Velež, nalazi se u bolnici u Tuzli nakon što je dobio infarkt. Vijest je to koje pogodila u mostarskom klubu.

Popularni Haso je na neki način srce i duša Veleža te je omiljen kod svih. Kako od igrača tako i navijača.

Na sreću, Jakić je trenutno van životne opasnosti te će mu u narednim danima biti ugrađeni stentovi.

Ekonom koji je sredinom januara proslavio svoj 70. rođendan je dugogodišnji Veležov uposlenik i s pravom ga Mostarci nazivaju klupskom legendom.

Osim što je zadužen za pripremanje klupske opreme te da igračima nište na fali, više nego aktivno učestvuje i na uređivanju travnjaka kao i ostalim radovima na stadionu Rođeni. 

Velež je proljetni dio sezone počeo odlično pošto su ostvarene dvije pobjede, a nema sumnje da će Rođeni i u narednim mečevima igrati za popularnog Hasu kako bi ga obradovali.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.