Nastavljaju se uzbuđenja u Kupu Bosne i Hercegovine
FOTO: A. Čaušević

Na programu tri meča

Nastavljaju se uzbuđenja u Kupu Bosne i Hercegovine

H. Zilić

Četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine nastavlja se danas, a na programu imamo tri duela i sigurno u najavi nova uzbuđenja.

Program će od 13 sati otvoriti Tuzla City i Rudar Prijedor.

Tuzlaci su u ovom susretu favoriti na papiru protiv trenutnog člana Prve lige RS. Međutim, bivši premijerligaš je u prošloj rundi eliminisao FK Borac, tako da u Tuzly Ciytu moraju biti dobro oprezni uoči ovog dvomeča četvrtine finala.

Od 16 sati u Bijeljini će Radnik dočekati Zrinjski.

Da se ovaj meč igra recimo tri ili četiri godine ranije vjerovatno bi bio jedan od derbija ove runde, ali situacija je sada potpuno drugačija.

Radnik je u Prvoj ligi RS i pokušavaju da se vrate u društvo najboljih u Bosni i Hercegovini, dok je Zrinjski aktuelni prvak države.

Oglasi

Nema sumnje da su Plemići veliki favoriti u ovom dvomeču, ali i Radnik će gledati da što bolje parira jedmom od najboljih timova u državi.

Četvrtfinale od 18:30 zatvaraju Sloga Doboj i Velež.

Ovo će biti jedini premijerligaški duel u ovoj rundi takmičenja.

Velež brani titulu u Kupu, a sigurno i Dobojlije imaju računicu u ovom dvomeču tako da bi i ovdje mogli gledati dosta uzbuđenja.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Podsjetimo u prvom duelu četvrtine finala Željezničar je sinoć savladao Zvijezdu rezultatom 2:1.

Revanš dueli četvrtine finala igraju se 8. marta

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije