Pomjerena utakmica Sloga - Velež!

Šta se dešava u Modriči?

Pomjerena utakmica Sloga - Velež!

A. Čaušević

Prvi susret četvrtine finala Kupa BiH između Sloge Meridian i Veleža neće početi u tereminu kako je to prvobitno planirano. 

Utakmica na stadionu u Modriči je trebala početi u 18:30, međutim to neće biti slučaj. Tačnije početak utakmice je prolongiran.

Kako sa lica mjesta izvještava fotoreporter portala SportSport.ba susret je pomjeren za 30 minuta i novi termin susreta je 19 sati.

Glavni razlog za prolongiranje početka meča je neuslovan teren. Organizatori su se cijeli dan mučili da očiste travnjak, pa utakmica neće početi na vrijeme.

Fotografije u prilogu pokazuju da je teren u očajnom stanji i da će fudbalerima obje ekipe biti zaista teško igrati.

U toku je označavanje terena kao i posljednje pripreme poslije čega će igrači dobiti priliku da se zagriju i već tokom zagrijavanja "travnjak" bi mogao biti dodatno uništen. 

Oglasi

Glavni sudija utakmice je Aleksandar Njegomirović iz Pranjora te će on biti taj koji će imati ključnu riječ da li će se meč uopšte igrati ili ne.

Treneri dvije ekipe, Zoran Ćurguz sa jedne te Nedim Jusufbegović sa druge su već odabrali startne postave. 

FK Sloga: Trako, Nikolić, Popara, Đorić, Stevanović, Baranov, Krstovski, Šaula, Lalić, Starčević, Perković.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

FK Velež: Bogadnović, Zeljković, Hrkač, Šikalo, Haskić, Sijamija, Hasanović, Halilović, Vehabović, Dejanović, Domić.

Revanš susret će se igrati 15. marta u Mostaru. Pravilo gola u gostima ne važi. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rodjeni1985
Forza Velez Forza Bosno i Herzegovino PONOSNO????
3 0
crnoicrveno
Totalno neregularna sezona
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi