Kim Schiele ide na utakmice Dortmunda

Zgodna navijačica Borussije opsjednuta Reusom, ono što joj je dao pamtiće zauvijek

Edmir Škorić

Njemačka manekenka i medicinska sestra Kim Schiele je jedan od najzgodnijih navijačica Borussije Dortmund i čak je pozdravila kapetana Marca Reusa kao "ljubav mog života" nakon jedne utakmice ove sezone.

"Najseksi navijačica" Borussije Dortmund je model za donje rublje i medicinska sestra koja se očito pali na kapitena Milionera i jednog od najiskusnijih igrača njemačkog kluba.

23-godišnja ljepotica često posjećuje Signal Iduna Park kako bi obdrila Reusa i saigrače, a rado to sve zabilježava kamerom i dijeli sa svojih 343.000 pratitelja.

Nakon što je prisustvovala 2:2 domaćem remiju s Bayernom u oktobru, Schiele je prenijela nekoliko fotografija sa tribina poznatog stadiona.

"Navijala do zadnje sekunde, upoznala sjajne ljude i na kraju dobila autogram od Marca Reusa - dan ne može biti savršeniji", napisala je nakon utakmice.

U zasebnoj objavi na društvenim mrežama, označila je Reusa kao "ljubav mog života" nakon što ga je imala priliku sresti prvi put nakon meča.

Osim prema Borussiji, ova ljepotica dijeli ljubav i strast i prema putovanjima, a nedavno je objavljivala sadržaj iz Dubaija i sa Ibize.

Također je strastvena igračica golfa i bavi se kickboxom, a uspješna je i kao medicinska sestra.

Njeni kanali na društvenim mrežama stekli su popularnost nakon što su joj šefovi dopustili da snima unutar bolnice u kojoj radi, dajući svojim pratiteljima uvid u život medicinske sestre.