FOTO: D. Kurbegović

Meč se igra u ponedjeljak

Poznata satnica duela između Sarajeva i Posušja

Haris Zilić

FK Sarajevo će i naredni domaći susret igrati u Doboju kod Kaknja dok se ne završi teren na stadionu Koševu. U 23. kolu Bordo tim će dočekati ekipu Posušja.

Utakmica neće biti odigrana za vikend, tačnije susret će se odigrati u ponedjeljak.

Nakon objalvjenog rasproeda u Comet sistemu utakmica nije imala satnicu, ali večeras je i to potvrđeno za naš portal.

Duel Sarajevo - Posušje igrat će se u ponedjeljak sa početkom u 13 sati na stadionu u Doboju kod Kaknja.

Pomjeranje utakmice za vikedn je iz jednostavnog razloga.

U subotu će Mladost DK igrati duel 18. kol Prve lige FBiH protiv Radničkog iz Lukavca.

Nakon toga teren se treba pripremiti za duel Sarajeva i Posušja tako da će se igrati 46 sati iz utakmice Mladost i Radničkog.

Utakmicom između Zrinjskog i Igmana na čitlučkim Barama u subotu od 15 sati počet će 23. kolo. Prvi dan vikenda donosi još jedan susret.

U "evropskom terminu" od 20:30 na Gradskom stadionu u Banjoj Luci Borac će dočekati Leotar. Domaći će sigurno tražiti bodove za Evropu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nejdljeni termin počinje na stadionu Grbavica gdje će od 15 sati Željezničar biti domaćin Slogi. Bit će to "repriza" susreta iz 22. kola kojeg su Plavi dobili golom Santosa.

U 17 sati na stadionu Pecara snage će odmjeriti Široki Brijeg i Tuzla City, dok nedjeljni program od 19 sati zatvaraju Velež i Sloboda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.