Gosti vode, bh. reprezentativac pogodio

Lukavi Mešanović iskopirao Benzemu i kritičarima 'bacio rukavicu u lice'

S. Mlaćo
U Mađarskoj OTP ligi igraju se susreti 24. kola, a Kisvarda je povela u gostima kod Mezokovesda 1:0.

Strijelac za goste bio je Jasmin Mešanović koji igra u sjajnoj formi.

Mešanović je iskoristio poigravanje jednog domaćeg igrača i golmana, te dobro sve pratio i pogodio za slavlje svog tima.

Pokazao je sjajan osjećaj za gol i sada njegov tim ima vodstvo.

Mešanović je zapravo 'kopirao' pogodak sa revanš susreta osmine finala lige prvaka između Real Madrida i PSG-a kada je Karim Benzema nadmudrio golmana Parižana Gianluigija Donnarummu.

Na klupi gostujućeg tima je i Aleksandar Jovičić, koji je također nastupao za reprezentaciju BiH, kao i Enes Alić, bivši član FK Mladost Doboj Kakanj.

Na suprotnoj strani od prve minute igra bivši član Radnika iz Bijeljine Dino Beširović.

Mešanović je u Mađarsku stigao iz FK Sarajevo, te napravio pravi potez.

Ove sezone u prvenstvu je upisao četiri pogotka i dodao jednu asistenciju.

Treba istaći da se Mešanović našao na spisku selektora naše nogometne reprezentacije Faruka Hadžibegića za martovske akcije.

Mešanović tako stiže u sjajnoj formi, što nas sigurno može radovati.

 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.