Pobjeda dana

Nakon gola Kessiea u 91. minuti nastala je ludnica, to najbolje pokazuje objava na njihovom Twitteru

Esmer Oštraković

Fantastičan El Clasico sinoć je otišao na stranu Barcelone koja je na kraju ostvarila pobjedu od 2:1 protiv Real Madrida na svom terenu.

Iako je gostujući tim imao prednost od 1:0 Barcelona je kreirala fenomenalan preokret, te je na kraju ostvarila pobjedu.

Vinicius je bio na lijevoj strani Barcinog šesnaesterca, pokušao je da ubaci, a lopta je zakačila Arauja i odsjela iza leđa Ter Stegena.

Barcelona je nakon toga preuzela potpunu iniciajtivu, te su stvorili veliki broj prilika, a do poravnanja su stigli krajem prvog poluvremena.

Nakon velike gužve u šesnaestercu Real Madrida najbolje se snašao Sergi Roberto koji je matirao golmana Real Madrida i donio poravnanje svojoj ekipi.

Real je nakon toga u drugom poluvremenu morao krenuti još jače prema naprijed jer im je trebala pobjeda na ovom susretu.

Pitanje prvaka je vjerovatno riješeno u sudijskoj nadoknadi utakmice kada je Kessie postigao gol i donio pobjedu Barceloni.

Koliko je pobjeda značila ekipi Barcelone najbolje pokazuje objava na zvaničnom Twitter nalogu ove ekipe u trenutku kada je postignut gol za preokret.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"FRNEJIOFEHRRJCEJOEJOIRjEWRJJEWROEWJORJWEJRJERJEJRJEWJROJEOWOJROJEWORJEJWOROJEWOJIROJIWEROIJEROJIEWOIROIJEWROJIEJWO JO", stoji u objavi.

Jasno je da je administrator slavio gol, te da je od sreće pritisnu gotovo svako moguće slovo na svojoj tastaturi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.