Leotar dočekuje Želju, a Igman ekipu Posušja

Poznati sastavi za okršaje u Trebinju i Konjicu!

Endin Čaušević

Nakon reprezentativne pauze nastavilo se takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a od 15 sati ljubitelji fudbala mogu uživati u utakmicama 24. kola koje nas očekuju u Trebinju i Konjicu.

Do kraja sezone sigurno ćemo gledati veliki borbu za izlazak u Evropu, ali i za ostanak u društvu najboljih najjačeg ranga bh. fudbala.

Od 15 sat danas nas očekuju dvije utakmice u kojima nas sigurno čeka dosta uzbuđenja. Naravno, u centru pažnje su klubovi koji se bore za opstanak kojima je svaki bod zlata vrijeda.

U Trebinju će ekipa Leotara ugostiti sarajevski Željezničar koji se bori za izlazak u Evropu i sigurno je da će na Policama izabranici Edisa Mulalića dati maksimum da dođu do novih bodova.

No, jasno je da to neće biti lako jer se i Leotar grčevito bori za opstanak. Sve to nam garantuje velika uzbuđenja, a već su poznati i sastavi oba tima za okršaj u Trebinju.

Leotar: Puletić, Milović, Prusina, Čubrilo, Stojković, Handžić, Aćimović, Đajić, Cmiljanović, Čavić, Milaković.

Željezničar: Bender, Cocalić, Krpić, Štilić, Drljo, Hodžić, Drina, Beganović, Galić, Amoah, Jašarević.

U istom terminu igra se i derbi začelja u kojem će Igman na svom stadionu dočekati Posušje. Klub iz Konjica nema pravo na kiks jer je trenutno posljednji na tabeli i samo bodovi za Igman danas dolaze u obzir.

Ipak, ni Posušje ne treba tek tako otpisati. Ovaj tim se također bori za opstanak i želi da prekine očajan niz od tri uzastopna poraza u prvenstvu.

Meč u Konjicu također se igra od 15 sati, a i za ovaj susret su već poznati početni sastavi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igman: Ćeman, Duraković, Drljević, Oremuš, Hebibović, Bodul, Alagić, Dupovac, Mahmić, Jakupović, Ramić.

Posušje: Kukić, Brković, Pavlović, Begić, Jović, Marković, Roca, Lučić, Horić, Dadić, Boban.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.