Liga prvaka za rukometaše

Studenti oslabljeni protiv Constance

Adnan Beganović

Rukometaši Bosna BH Gasa u 4. kolu Lige prvaka sutra će odmjeriti snage sa Constancom. Popularni Studenti danas će otputovati u Rumuniju, a Irfan Smajlagić za ovaj susret neće moći računati na čak pet igrača.

Naime, zbog povreda u sastavu Bosne najvjerovatnije neće biti, Savića, Nekića, Divkovića, Arnaudovskog i Čelice, no Smajlagić i pored svih problema napominje da ne smije biti straha.

"Ima nas toliko, koliko ima, bit će teško. ali straha ne smije biti. Mnogo je faktora koji idu u prilog Constanci, ali idemo platiti školu, pa vidjeti koliko možemo", rekao je Smajlagić za Avaz i dodao:

"Gledali smo rumunjsku momčad i mislim da su kvalitetni. Neko ih posmatra kroz prizmu do sada odigrane tri utakmice u Ligi prvaka, no treba vidjeti od koga su poraženi, od Zagreba, Flensburga i Ciudad Reala. Da nisu možda trebali nekog pobijediti? Atmosfera je tamo dosta neugodna, tribine su udaljene nekoliko metara od parketa. Sve su to stvari na koje se treba adaptirati".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.