Da li ste znali...

da izgled arhiva možete prilagoditi na brzi ili opširni pregled prema vašim željama koristeći dugme u gornjem desnom uglu ?

×
Liga prvaka (M)

Mirsad Terzić - Naš najveći rukometaš, ikad

Hommage devetogodišnjem članu superjakog Veszprema

Imala je BiH vrhunske rukometaše svjetske klase, legende. Ljude koji su uspjeli osvojiti sve što se na bijelom svijetu osvojiti može, no rukomet je tada bio jedno, danas sasvim drugo. I u bh. okvirima i u evropskim. Možda će zvučati malo pretenciozno, ali malo koji sport je "sportskiji" od rukometa. I vaterpola. Koliko god nekome izgledao grub, siledžijski, nasilu, bez trunke mašte i kreacije, mnogima vjerovatno i negledljiv, suština rukometa je u svemu suprotnom od nabrojanog. Grub jeste, ali niti je nasilu niti se igra bez mozga.

Mirsad Terzić - Naš najveći rukometaš, ikad
Malo koji sportista je uspio toliko trajati na najvećem nivou, uz toliku reputaciju koliku uživa rekorder naše reprezentacije po i broju nastupa i po broju golova
Liga prvaka (M)

Pastor: Ne želim više vidjeti Buntića

"Krivac" za loše rezultate Pick Szegeda

Juan Carlos Pastor, španski trener na kormilu drugog po jačini mađarskog rukometnog kluba, Pick Szegeda, za koji je dugo godina s uspjehom nastupao naš Vladimir Vranješ, a jednu sezonu, osvojivši EHF Cup, igrao i Nikola Prce, obračunao se sa "cješticom" u svome timu i pronašao "krivca" za nekoliko posljednjih loših rezultata.

Pastor: Ne želim više vidjeti Buntića
Buntić je u Pick Szeged došao na velika vrata, a odlazi viktimiziran
Učitavanje...