Službena lica za 26. kolo Premijer lige

Gigoviću jedini meč bez TV prenosa, Jelić u Čitluku, Kazlagić u Konjicu

Samir Mlaćo
Susreti 26. kola Premijer lige naše zemlje igraju se u petak i subotu.

Već sutra su na programu dva itekako zanimljiva meča, a određena su i službena lica.

Od 15 sati u Čitluku igraju Zrinjski i Željezničar. Pravdu će dijeliti Frano Jelić iz Širokog Brijega, a pomoćnici su mu Arnel Novalić (Doboj Istok) i Stefan Tešanović (Istočno Sarajevo).

Sat kasnije na Tušnju igraju Tuzla City i Velež.

Na centru će biti Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora. Pomoćnici su Aleksandar Smiljanić iz Laktaša i Sreten Udovičić iz Prijedora.

Program u subotu otvaraju FK Igman i FK Sloboda. Na centru je Mirza Kazlagić iz Cazina, a pomoćnici su mu Moamer Čaušević iz Sarajeva i Enes Đozić iz Sarajeva.

U istom terminu igraju Sloga i Posušje, a to je jedini meč bez direktnog TV prenosa.

Na centru će se naći 'problematični' Miloš Gigović iz Gradiške, koji se tako vraća na bh. terene nakon što je napravio pravi cirkus u meču Leotara i Igmana (1:1).

Pomoćnici su mu Boris Dujmović iz Mostara te Goran Dujak iz Odžaka.

Od 16 sati igraju i FK Leotar – FK Sarajevo. Pravdu na Policama će dijeliti Dražen Marić iz Bijeljine, a pomoćnici su mu Marko Perić iz Mostara i Marko Zelenika iz Mostara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kolo zatvaraju isti dan na Pecari NK Široki Brijeg i FK Borac.

Sabrija Topalović iz Zenice je glavni sudija, a pomoćnici su Emir Zahiragić (Sarajevo) i Damir Lazić (Brčko).

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.