11

Komentari (11)

samac
Kako prvenstvo išlo prema kraju sve više ce bit krađe, Posušje nema šta tražit pored gigovica još bez tv prjenosa nema dalje a da je neki pošteni sudac pobjedili bi najslabija su ekipa.Sarajevi ce teško u Trebinju do bodova.Svi znamo koji su povlašteni klubovi a to su svi iz rs, i pojedini sa hrvatskim predznakom.
krems_krems12
Svi klubovi iz Federacije Bosne i Hercegovine trebaju da bojkotuju igranje utakmica dokle god sude gigovic, kazlagic, bandic, bilbija!!!
SamoSiroki
Žalosno je da Dražen Marić dijeli pravdu u Trebinju na ovakvoj bitnoj utakmici,ispodprosječni sudac, samo ga prezime drži na listi..
Zalik
Mirza će ubit Slobodu ko mraz paprike
user1660138073
Zna se sto je Gigovic stavljen na ovu utakmicu,jos lukavo stavili Dujaka koji visi sa FIFA liste ono lukavo znas sta ti je raditi... Isto tako Dujmović koji treba da dođe na FIFA znak jer je prosao UEFA CORE program,i na kraju najveca Bosnjacka kukavica i rak rana fudbala mali general Rusmir Mrković.
Mostarac94
Giga Sabrija Mirza hahahahaha da ima pravde ovoj 3 bi bilo zabranjeno da se priblize stadionima na 1km
Ecosport
Je li FKS zadovoljno izborom sudije?
zgembo.popuslic
Eto Gige da pogura Slogu, jos bez tv prenosa, ma ubilo se za njega. Posusje je svakako dobilo proslo kolo, red je da sad izgube
Adrian
Ma normalno, daj Franju Jelića kad igra Zrinjski, a Slobodi onaj Njegomirović, i haj budi normalan.
ForzaZrinja
Upravu si, Zrinjskom su prijeko potrebni suci za dobar rezultat, vidjelo se to i u proslom kolu u Banjaluci.
Adrian
Po nacionalnom ključu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.