Prolaze kroz ozbiljnu krizu

Hakimi se zaštitio, Ronaldo i ne baš: Otkriveno koliko će CR dati novca robinji Georgini ako raskinu

Admin Čaušević

Posljednjih sedmica Achraf Hakimi se našao u centru pažnje odlukom da svoj novac prebaci na majčin račun kako ne bi dio bogaststva dao dosadašnjoj supruzi Hibi Abouk zbog razvoda.

Abouk je putem svojih advokata tražila 50% ukupne imovine, ali je tunišku glumicu dočekao šok nakon saznanja da je njen dugogodišnji muž prebacio novac na račun svoje majke Saide Mouh.

Fudbaler PSG-a je pronašao način da se zaštiti, ali se i na neki način našao na udaru kritika prvenstvo jer se radi o majci njegovo dvoje djece. Posljednje vijesti govore da Hiba želi 10 miliona, a marokanski as joj nudi pet puta manje.

I dok je Hakimi pronašao način kako da zaštiti većinu svoje imovine, iz Portugala stiže vijest šta će se desiti sa novcem u slučaju da dođe do raskida Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez.

Prema portugalskim medijima, Georgina Rodriguez bi dobila više od 35 % bogatstva Cristiana Ronalda ako se poznati par raziđe.

Ronaldo ima bogatstvo koje se procjenjuje na preko milijardu dolara. To bi značilo da bi Rodriguez dobila iznos od blizu 350 milona u slučaju raskida.

Brojni su izvještaji da se Ronaldo umorio od Georgininh nestašluka i njeme arogancije te je njihova šestogodišnja veza u najozbiljnijoj krizi do sada.

Medijski izvještaji sugerišu da bi se par mogao i razići. O tome je za portugalske medije govorio tamošnji psiholog Quinton Aries.

"Ronaldovo nedavno ponašanje pokazuje dvije stvari: da njegov njegov život ne prolazi kroz sretan period i da što se više udaljava od svoje majke, Dolores Aveiro, to je manje temperamentan. A svi znamo zašto je sve udaljeniji od svoje porodice."

Ronaldo je već neko vrijeme nezadovolja što je Georgina odlučila da se fokusira samo na sebe i na svoj poslove, dok je zapostavila njega i djecu. Posebno ga frustira njeno ogromno trošenje novca prilikom odlaska u shopping.

Zbog dužine njihove veze i činjenice da je Rodriguez i majka dvoje Ronaldove djece, u slučaju razlaza dobila bi pozamašnu odštetu.

Oni već mjesecima žive zajedno u Saudijskoj Arabiji, a interesanto da je Georgina u dokumentaciji zavedena kao Ronaldova robinja jer nisu vjenačani, a prema saudijskom zakonu nevjenačnim parovima je zabranjen zajednički život.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.