Georgina ima Ronalda, novac i slavu, ali ostaće uskraćena za ono što je oduvijek željela

Sve je manje vremena

Georgina ima Ronalda, novac i slavu, ali ostaće uskraćena za ono što je oduvijek željela

Edmir Škorić

Već nekoliko dana se piše o velikoj krizi u vezi Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez. Čini se da je par u jako teškom razdoblju svog ljubavnog putovanja, a pojedini tvrde da neće biti vjenčanja.

Ronaldo je u vezi sa Georginom od 2016. godine. Argentinsko-španski model je portugalskoj zvijezdi rodila dvije kćerke, a upoznali su se još u Madridu dok je on kao igrač Reala obilazio radnje sa skupom odjećom. Upravo u jednoj takvoj radila je Georgina.

Njih dvoje sa djecom žive u Saudijskoj Arabiji gdje Ronaldo nastupa za Al-Nassr koji mu je dao nestvarno bogati ugovor od oko 500 miliona eura za dvije i po godine. Sada se uveliko piše o krizi u vezi slavnog para.

Prošle godine doživjeli su traumu gubitka djeteta tokom poroda. Par se uspio oporaviti od te drame, no mediji tvrde da nije sve tako šareno kako manekenka i napadač prikazuju na internetu.

U eteru portugalske emisije "Noite das Estrelas" pokrenuta je tema odnosa Ronalda i Georgine. Novinari su otkrili da je par navodno u krizi, a glavni razlog tome je ponašanje žene. Ona još od preseljenja u Rijad većinu vremena provodi u kupovini po luksuznim buticima, što se Ronaldu nikako ne sviđa.

Oglasi

"Ronaldo nije sretan. Georgina dane provodi u trgovačkim centrima. Upravo je to jedan od razloga njihove krize. Nije ga briga koliko će novca potrošiti. I što je najgore, misli da je na Cristianovoj razini. Ona sebe postavlja na pijedestal, što iritira igrača," rekao je novinar Daniel Nascimento u eteru.

Georginino ponašanje navodno nije jedini razlog krize u njihovoj vezi. Ronaldu jako nedostaje i majka. Nije se preselila u Rijad, već je ostala u domovini.

"Ronaldovo nedavno ponašanje pokazuje dvije stvari: da mu osobni život ne ide dobro i da što se više udaljava od svoje majke Dolores Aveiro, to je manje temperamentan", rekao je psiholog Quintino Aires.

Ronaldo i Georgina su u neformalnoj vezi. Par se nije zaručio niti vjenčao. A prema voditelju talk showa Leu Caeiru, ne izgleda kao da će ga biti. Dakle, Georgina koja ima sve otkako je s Ronaldom, mogla bi ostati željna onoga čemu je uvijek težila, a to je da se prošeta u bijeloj vjenčanici i da se uda za čovjeka kojeg voli.

Oglasi

"To govorim mjesecima. Stvari u njihovoj vezi ne idu dobro i vjerovatno će prekinuti. Realnost je da je Portugalcu dosta toga. Neće biti vjenčanja. Zajedno su samo radi pokazivanja".

Gosti emisije naglasili su kako problemi u vezi utječu i na Ronaldovu formu na terenu. Posljednjih sedmica nogometaš je van forme. Iako je u 13 susreta zabio 11 golova, posljednji je zabio početkom aprila.

Osim toga, u utakmici protiv Al Hilala popustili su mu živci te je nakon posljednjeg zvižduka napravio nepristojnu gestu, zbog koje su navijači čak tražili njegovu deportaciju iz zemlje. Na kraju se izvukao, a Disciplinska i etička komisija Arapskog nogometnog saveza nije ga ni suspendovala.

Iako se uveliko govori o krizi u vezi slavnog nogometaša i manje slavne manekenke, njegova prijateljica Filipa Castro je "iz pouzdanih izvora" poručila da su oni sretni zajedno i da su to sve "izmišljotine ljudi koji ne podnose njihovu sreću".

Ko je u pravu, pokazat će vrijeme pred nama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi