Legenda mostarskog kluba na tribinama

Navijači Veleža oduševljeni: Vahid Halilhodžić nakon duže pauze ponovo na stadionu Rođeni

Endin Čaušević, foto: Admin Čaušević

Fudbaleri Veleža igraju trenutno na svom terenu derbi 29. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv banjalučkog Borca.

U prvom poluvremenu na stadionu Rođeni vidjeli smo dosta uzbuđenja u duelu starih rivala, a nakon prvih 45 minuta Velež vodi sa 1:0.

Velež je do prednosti stigao već u šestoj minuti kada lopta uz dosta sreće dolazi do Nermina Haskića koji ju šalje u mrežu gostiju za veliko slavlje navijača mostarskog kluba.

Razloga za sreću navijači Veleža mogli su imati i kada su nakon dugo vremena na stadionu ovog kluba vidjeli i veliku legendu Rođenih.

U pitanju je legendarni bh. stručnjak Vahid Halilhodžić koji je iskoristio priliku da prati današnji susret Veleža i Borca.

Halilhodžić je na stadion Rođeni došao nakon nešto duže pauze, a navijači mostarskog kluba su oduševljeni što je jedna od najvećih legendi Veleža danas uz svoj klub.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Legendarni bh. trener na meč je stigao u društvu predsjednika Veleža, Senada Kevelja, te sigurno da može biti zadovoljan s onim što su Rođeni pokazali u prvom poluvremenu.

Također, treba istaći da se na tribini nalazi i selektor naše fudbalske reprezentacije Faruk Hadžibegić koji ima priliku na sceni vidjeti potencijalne igrače za naš nacionalni tim.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.