Turci su majstori provoda

Mlada pleše oko bogataša, ali pare lete po poznatom napadaču koji je svirao bubnjeve na svadbi

Edmir Škorić

Turski narod uglavnom je veseo i obožava dobre provode, a posebno kada su u pitanju svadbe.

Napadač Bešiktaša Umut Meras (27) nedavno se oženio sa Merve Aydemir, pa je napravljena velika svadba na kojoj su bili i brojno poznati sportisti, uglavnom saigrači i prijatelji nogometaša iz Istanbula.

Jedan od gostiju je bio turski reprezentativac, 31-godišnji Cenk Tosun. On je trenutno saigrač Merasa u Bešiktašu, a čini se da je bio jedan do najraspoloženijih na spomenutoj svadbi.

Bivši napadač Evertona i Crystal Palacea je u jednom trenutku uzeo bubnjeve u ruke i pokazao svoj muzički potencijal, a na snimku se moglo vidjeti kako neko od prisutnih zasipa mladu novčanicama.

Satima je trajala luda zabava, koja će mnogima ostati u lijepom sjećanju, a internetom se počeo dijeliti viralni video sa Tosunom u glavnoj ulozi.

On i saigrači sutra će u goste ekipi Antalyaspor u 33. kolu prvenstva Turske i neophodna im je pobjeda s kojom bi se vodećem Galatasarayju primakli na samo dva boda.

Galata ima 70, Fenerbahče 67, a Bešiktaš 65 bodova. Samo prvak ide u Ligu prvaka, odnosno kvalifikacije, dok drugi i treći idu u Konferencijsku ligu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Tosun je ove sezone najbolji igrač i strijelac Bešiktaša sa 12 golova, a ima i tri asistencije. S 31 godinom nije isključeno da opet napusti svoju zemlju i ode u neku od jačih liga, mada je on u više navrata kazao da je ovo njegov dom i da se tu osjeća najbolje.

Bešiktaš ga želi zadržati, on igra sjajno, tako da nema previše razloga da na ljeto mijenja sredinu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.