Foto: Adem Ćatić, www.fkz.ba

Poznata i imena protivnika

Ekspedicija FK Željezničar otputovala na pripreme na Zlatibor

Eldar Ganibegović

FK Željezničar nastavlja s pripremama za početak naredne sezone, a Plavi s Grbavice danas su otputovali na Zlatibor.

Prije osam dana Nermin Bašić izvršio je prozivku, a FK Željezničar danas započinje drugi dio priprema koji će provesti na Zlatiboru.

Plavi s Grbavice otputovali su u Srbiju, gdje će igrati protiv Arsenala iz Tivta 24. juna i Sutjeske iz Nikšića četiri dana kasnije.

Danas je jednogodišnji ugovor sa Željezničarom potpisao Edin Rustemović, te je i on našao svoje mjesto na spisku putnika na Zlatibor.

Golmani: Vedad Muftić, Tarik Karić, Ajdin Mulalić.

Odbrana: Marin Galić, Amar Musić, Irfan Jašarević, Ali Pašić, Edin Cocalić, Aleksandar Kosorić, Dražen Dubačkić.

Vezni red: Haris Hajdarević, Nedim Mekić, Anel Pirić, Semir Štilić, Abdulmalik Al-Jaber, Edin Rustemović, Adonis Bilal, Joseph Amoah, Hamza Gasal, Allyson.

Napad: Sulejman Krpić, Dženan Haračić.

Veznjaka Armina Hodžića nema na spisku te će on uskoro potpisati za novi klub i to u inostranstvu, dok nema ni njegovog starijeg imenjaka i prezimenjaka čija će sudbina biti uskoro poznata.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, FK Željezničar će ovog ljeta igrati i Evropu, a počet će od prvog pretkola Konferencijske lige. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.