Edin Rustemović blizu Željezničara, dva Hodžića ne idu na Zlatibor!

Promjene u redovima Plavih s Grbavice

Edin Rustemović blizu Željezničara, dva Hodžića ne idu na Zlatibor!

E. Ganibegović

Željezničar nastavlja s promjenama u igračkom kadru. Tako će se na pripremama na Zlatiboru naći jedno novo ime i dobro poznato u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, dok dva Armina Hodžića neće putovati u Srbiju.

Dobro poznato ime na bh. terenima, Edin Rustemović, u narednim danima će pojačati FK Željezničar i s ovim timom će putovati na pripreme na Zlatibor.

Radi se o provjerenom imenu. U Bosni i Hercegovini nosio je dresove Tuzla Cityja, Zrinjskog, Sarajeva i Drine u kojoj je i počeo karijeru. 

U karijeri je još igrao i za OFK Beograd, Sinđelić, Adana Demirspor, Shakhter i Radnik iz Surdulice iz kojeg kao slobodan igrač i stiže na Grbavicu. 

Kako saznajemo, očekuje se da u narednim danima potpiše ugovor i bude predstavljen kao novi fudbaler bh. velikana.

Oglasi

S Plavima na Zlatibor neće putovati nijedan Armin Hodžić. Veznjak se nalazi s potpisom za jedan inostrani klub.

Podsjetimo, on je svojim igrama zaslužio i da se nađe na rezervnom spisku Faruka Hadžibegića za utakmice protiv Portugala i Luksemburga.

Što se napadača tiče, iako ima ugovor s Plavima još pola godine, on neće putovati na Zlatibor i situacija oko njega sigurno će biti jasnija vrlo brzo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Do sada su Željezničar pojačali Dubačkić i Mulalić, no tu sigurno nije kraj pojačanjima. Stiže, dakle, Rustemović, a na probi se pokazao i Brazilac Allyson.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
Ode armin ode santos. 1.200.000 eura amateri izgubili i neznalice. Nemaju za plate za i gube pare
2 4
papagaj
Oko 07,40 vidjeh na na Otoci pokupio ga Štila ibskrenuse na Socijalnom to je gotova stvar
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi