Mujarić raskinuo ugovor

Tuzla City potvrdio još jedan odlazak · Zvanično

Endin Čaušević

Nakon što su u posljednjem kolu uspjeli da izbore opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine čelnici Tuzla Cityja odlučili su da naprave značajne promjene u igračkom kadru, a klub s Tušnja potvrdio je danas još jedan odlazak.

Tuzla City je prošle sezone totalno zakazao u drugom dijelu, te je klub s Tušnja do zadnjeg kola strepio da li će ostati u društvu najboljih.

Nakon što je opstanak u Premijer ligi izboren čelnici kluba odlučili su da se pojedinim igračima zahvale na saradnji.

Tuzla City je potvrdio danas da Kemal Mujarić više nije član ovog kluba i da je nakon svega pola godine napustio Tušanj.

Mujarić je u Tuzla City stigao početkom godine kao slobodan igrač nakon što je napustio Slobodu, ali se ni u redovima gradskog rivala nije zadržao duže od šest mjeseci.

Ovaj 23-godišnji ofanzivac je postigao sporazumni raskid saradnje s Tuzla Cityjem, te je ponovo postao slobodan igrač.

"Mujariću se zahvaljujemo na dosadašnjoj saradnji te mu želimo sve najbolje u nastavku karijere", saopštili su iz Tuzla Cityja.

Mujarić je ponikao u Budućnosti iz Banovića, a bio je i u omladinskim kategorijama Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U dosadašnjoj karijeri igrao je za Dugopolje, Adana Demir, Mladost Kakanj, Budućnost, Slobodu i Tuzla City.

U drugom dijelu prošle sezone u dresu Tuzla Cityja Mujarić je upisao tek pet nastupa, dok je u prvom dijelu za Slobodu odigrao sedam mečeva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.