Dušan Hodžić se vratio u Premijer ligu!

Iskusni desni bek

Dušan Hodžić se vratio u Premijer ligu!

A. Čaušević

Iskusni Dušan Hodžić se nakon dvije godine vratio u Premijer ligu pošto je već pronašao novi angažman u bh. prvenstvu nakon što je protekle dvije sezone igrao u Srbiji. 

Nova stanica u karijeri za Hodžića bit će Tuzla, tačnije ekipa Tuzla Cityja nakon što je sve dogovoreno za premijerligašem iz Grada Soli.

Tuzla City je putem zvaničnih kanala nagovijestio dolazak novog igrača, a brzo je otkriveno da se radi o Hodžiću.

Ovaj 29-godišnjak je protekle dvije sezone igrao u Radnik iz Surdulice, a u sezoni iza nas je skupio 17 nastupa u svim takmičenjima.

Ljubiteljima fudbala u BiH je najviše poznat po igrama u Sarajevu, dok je još u BiH igrao za Radnik iz Bijeljine i Čelik, ako i Velež i Mladost iz Obarske.

Oglasi

Dok je igrao na Koševu osvojio je dvije titule prvaka BiH kao i dva Kup, dok ima i medalju za osvojen Kup iz vremena dok je igrao za Radnik.

Od Bordo kluba se nije oprostio na baš lijep način nakon verbalnog sukoba sa navijačima u Trening kampu u Butmiru. 

"Oproštaj od FK Sarajevo u kojem sam proveo pet nevjerovatnih godina, na ovaj način mi je jedan od najtežih momenata u karijeri", poručio je Hodžić prije dvije godine.

"Uživao sam u svakoj utakmici koju sam odigrao za Bordo dres, a nezaboravni momenti sa naših Evropskih takmičenja i podizanje svih titula ostat će mi omiljene uspomene u životu", dodao je tada.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dvije godine kasnije vraća se u Premijer ligu pa će biti interesantno za vidjeti kakav će doček imati na Koševu prilikom gostovanja Tuzla Cityja.

Inače, Tuzla City je u proteklom periodu napustio određen broj igrača, među kojim je zvučno pojašanje Dušan Pantelić, a Hodžić sigurno neće biti ni prvo ni posljednje novo lice u svlačionici.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi