Odluka je pala

Uprkos brojnim ponudama: Mirsad Ramić naredne tri godine u Igmanu! · Saznajemo

Esmer Oštraković

Sjajna sezona je iza napadača Igmana Mirsada Ramića koji je uspio da postigne čak 19 golova i tako pomogne svojoj ekipi da izbori opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Zaista je malo ko očekivao da će Ramić imati tako dobru sezonu, ali igrao je fenomenalno i očito sjajno podesio nišanske sprave.

Naravno nakon sjajne sezone ponude nikako nisu mogle izostati, ali uprkos pozivima, Ramić će i naredne sezone igrati u Igmanu.

Kako saznajemo Ramić je dogovorio nastavak saradnje sa svojim trenutnim klubom, a potpisat će ugovor na tri godine.

Karijeru je Ramić krenuo u Turbini iz Jablanice, nakon čega je prešao u glavni grad naše zemlje gdje je potpisao za Željezničar.

Nakon Željezničara igrao je u Travniku, Zvijezdi iz Gradačca, te ponovo u Turbini iz koje odlazi u ekipu Goražda.

Igrao je zatim za Slogu iz Ljubuškog, zatim ponovo za Zvijezdu iz Gradačca, te GOŠK iz Gabele iz kojeg seli u Tuzla City.

Dres Tuzla Cityja odlučio je zamijeniti dresom gradskog rivala, ekipe tuzlanske Slobode u kojoj je bio na posudbi.

Na početku prošle sezone stigao je u Igman i odigrao je zaista fenomenalno u protekloj godini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrijedi dodati i to da je danas zvanično potvrđeno da će sjajni Stefan Denković i naredne dvije godine biti igrač Igmana.

Ovaj 32-godišnjak rođen u Beogradu potpisao je novi ugovor s bh. premijerligašem, iako je imao nekoliko ponuda drugih timova, s obzirom na sjajan period iza sebe.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.