Novi potpis u Igmanu iz Konjica
Foto: FK Igman Konjic - Facebook

Hamzić produžio ugovor

Novi potpis u Igmanu iz Konjica · Zvanično

Eldar Ganibegović

Igman iz Konjica drugu sezonu u nizu igrat će Premijer ligu Bosne i Hercegovine, a sada je ozvaničio još jedan potpis.

Nakon što je bio jedan od šest timova koji su se do posljednjeg kola borili za ostanak u Premijer ligi BiH prošle sezone, Igman iz Konjica radi sve na tome da do toga ne dođe i u sezoni koja je pred nama.

Rješava se polako igračka križaljka za narednu sezonu. Neki igrači su otišli, neki došli, a neki produžili ugovor, kao što je slučaj s Dinom Hamzićem.

Iskusni golman produžio je saradnju s Igmanom na još godinu dana, te će u ovom klubu ostati do kraja iduće sezone, odnosno do ljeta 2024. godine.

[facebook]https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02EbtgqKVP3UBoJ79RA9kLgoPNUriBuQjjum4GdjiiDmk1HxR1gTLyGCf9SjPQp3gCl&id=100057231799046[/facebook]

Ovaj 35-godišnji golman u Igman je stigao zimus iz Torpedo Kutaisija, tima koji će biti prvi protivnik FK Sarajevo u Konferencijskoj ligi.

Oglasi

Nije se naigrao, s obzirom na to da je upisao samo jedan nastup, dok je prvi golman bio Aldin Ćeman.

Pomenuti Ćeman također je produžio saradnju s Igmanom i očekuje se da će i u narednoj sezoni on biti jedinica tima iz Konjica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Što se Hamzića tiče, on je dijete Sarajeva, a u Bosni i Hercegovini je još nosio dres Olimpika. 

Torpedo Kutaisi nije jedini gruzijski tim za koji je nastupao jer je bio i u Chikhuri, dok je pola sezone bio u Widzewu iz Lodza u Poljskoj. 

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti