Mario Ćuže četiri godine u Mostaru

Veliki potpis u HŠK Zrinjski · Zvanično

Midhat Šljivak

Prvak Bosne i Heregovine HŠK Zrinjski danas je potvrdio veliki potpis. Ugovor s Plemićima na četiri godine potpisao je sjajni ofanzivac Mario Ćuže.

HŠK Zrinjski potvrdio je danas veliki posao. Mario Ćuže se vraća u Mostar i potpisao je četverogodišnji ugovor s prvakom Bosne i Hercegovine, kao što je to SportSpot.ba i najavio.

"HŠK Zrinjski Mostar s iznimnim zadovoljstvom može potvrditi da će Mario Ćuže i u novoj sezoni nositi dres aktualnog osvajača dvostruke krune!

Nakon što smo uspješno zaključili transfer s GNK Dinamo Zagreb, 24-godišnji krilni napadač danas je potpisao četverogodišnji ugovor s HŠK Zrinjski Mostar te opet zadužio dres s brojem 25", potvrdili su iz mostarskog kluba.

Ćuže je u prethodnoj sezoni u dresu Plemića nastupao kao posuđeni igrač hrvatskog prvaka te je u 44 službena nastupa postigao jedanaest pogodaka.

Prije Zrinjskog Ćuže je nosio dres Istre, Lokomotive i ukrajinskog Dnipra. Bio je nada Dinama, no nije se previše naigrao u prvom timu.

Plemići su do sada doveli niz fudbalera poput Luke Marina, Darija Čanađije, Aldina Hrvanovića, Tarika Ramića, Mate Stanića, Zvonimira Kožulja i Petra Mišića, pa će u novu sezonu definitivno ući još jači nego u prošloj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mostarski klub se posljednjih dana spominje sa još niz imena, a posebno su aktuleni veznjak Igor Savić i defanzivac Stefan Simić koji je donedavno bio član Hajduka.

Zrinjski će i u novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine ući kao favorit za osvajanje titule prvaka i vidjet ćemo hoće li mostarski klub treću godinu zaredom uzeti naslov najbolje ekipe u našoj zemlji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.