Foto: D. Kurbegović - Arhiva

Slavio tuzlanski tim

Meč Tuzla Cityja i Igmana riješen jednim pogotkom i to sa suprotne polovine

Eldar Ganibegović

I Igman i Tuzla City danas su odigrali svoju drugu utakmicu na pripremama, a upravo ova dva tima su se sastala međusobno i meč je riješen jednim pogotkom.

Igman je u prvoj utakmici na pripremama remizirao bez golova s Vllaznijom, dok je Tuzla City igrao 1:1 sa Željezničarom.

Danas su se ova dva tima međusobno sastala, a bolji je s 1:0 bio tuzlanski tim i to pogotkom Ćorića sa svoje polovine.

Radi se o dva tima koja su se minule sezone do posljednjeg kola borila i izborila za ostanak, a vidjet ćemo šta ih čeka iduće sezone.

Oba tima su aktivna na tržištu i doveli su neke igrače, a spominje se kako bi Tuzla City mogao ostvariti jedan od najzvučnijih transfera ovog ljeta.

Upravo danas Tuzla City je potvrdio i dolazak nekadašnjeg fudbalera Veleža koji se tako vraća u Bosnu i Hercegovinu.

Igmana što se tiče sigurno im je vlro bitno to što su ostali neki ključni igrači poput Ramića i Ćemana, dok Durakovića nisu mogli zadržati i on je otišao u Sarajevo.

Prije nekoliko dana objavljen je i raspored Premijer lige. Na otvaranju će Tuzla City u goste kod GOŠK-a, a Igman kod Željezničara. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.