FK Tuzla City predstavio novo pojačanje

Stigao Bihorac

FK Tuzla City predstavio novo pojačanje · Zvanično

E. Ganibegović

FK Tuzla City sklapa igrački kadar pred početak naredne sezone, a danas je predstavio novo pojačanje.

Novi fudbaler FK Tuzla City je Faruk Bihorac, zvanično je objavio tuzlanski klub.

Bihorac novo pojačanje plavih!! Više na linku⬇️⬇️⬇️ https://fktuzlacity.com/bihorac-novo-pojacanje-plavih/

Posted by FK Tuzla City on Thursday, July 6, 2023

Igra na poziciji centralnog beka, može po potrebi igrati i kao defanzivni i centralni vezni, a sa Tuzla Cityjem je ugovor potpisao na tri godine.

Malisheva s Kosova je bio posljednji klub gdje je nastupao ovaj fudbaler rođen u Novom Pazaru, te je kao slobodan igrač stigao u City.

Karijeru je počeo u Novom Pazaru, a igrao je još za Hajduk 1912, Jošanicu, Železničar Lajkovac, Kabel, Velež, Akademiju Pandev i Sileks. 

Oglasi

U našoj zemlji je, dakle, igrao za Velež, te 12 puta nastupio u Premijer ligi i jednom u Kupu Bosne i Hercegovine.

Što se Tuzla Cityja tiče, uskoro bi trebalo biti ozvaničeno da dolazi i veliko ime za naše prilike, a u pitanju je Amer Ordagić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ordagića pamtimo po sjajnim igrama u dresu tuzlanske Slobode, a sada će ponovo igrati na Tušnju, no ovaj put u dresu Tuzla Cityja s kojim je ovaj veznjak dogovorio trogodišnju saradnju.

Ovaj 30-godišnjak je BiH napustio počekom 2018. godine kada je iz Slobode otišao u Norvešku gdje je potpisao za Brann.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Cvare_Sala
Na instagram stranici direktorsportski ima boljih igraca za iste pare. Ali kod nas se vrte isti igraci I treneri. Ne bi neko pokusao sa nekim ko ima modernija shvatanja fudbala I pojacanja.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi