Sutra meč protiv tima iz Kutaisija

Sarajevo odradilo posljednji trening pred Torpedo, očekivanja su drugo pretkolo

Eldar Ganibegović, foto: T. Hebib

Izabranici Mirze Varešanovića odradili su posljednji, zvanični trening, pred utakmicu protiv Torpedo Kutaisija u drugom pretkolu Konferencijske lige.

FK Sarajevo sutra na Koševu igra revanš meč prvog pretkola Konferencijske lige protiv Torpedo Kutaisija nakon što je prije šest dana utakmica u Gruziji završena rezultatom 2:2.

Momci koje s klupe predvodi Mirza Varešanović večeras su na glavnom terenu stadiona Koševo odradili i zvanični trening pred ovaj meč.

Trenirali su bordo momci u terminu sutrašnje utakmice (21 sat) što je svakako još jedan plus jer se isti vremenski uslovi očekuju i za 24 sata.

Svakako je vrlo bitno da je atmosfera na nivou, te u taboru bh. tima sutra očekuju dobar meč i prolazak u drugo pretkolo.

Ekipa Torpeda je sada mnogo poznatija bh. predstavniku nakon odigranog meča u Kutaisiju i sutra je Sarajevo favorit za prolazak dalje.

Utakmica Sarajevo - Torpedo igra se sutra na Koševu s početkom od 21 sat, a očekuje se preko 10.000 gledaoca.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

U slučaju prolaska u drugo pretkolo, Sarajevo će igrati dvomeč protiv kazahstanskog Aktobea. 

Ekipa Borca je već u drugom pretkolu gdje je očekuje dvomeč protiv bečke Austrije, dok Željezničar sutra igra revanš protiv Dinamo Minska u Bakuu nakon 2:2 na Grbavici. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.