FK Sarajevo izdao važno saopštenje za navijače

Velika euforija pred sutrašnji meč

FK Sarajevo izdao važno saopštenje za navijače

Samir Mlaćo

Velika euforija vlada među navijačima FK Sarajevo pred revanš meč protiv Torpeda iz Gruzije.

U prvom meču bilo je 2:2, te je bordo momcima potrebna pobjeda za prolaz dalje, tačnije u drugo pretkolo Konferencijske lige.

Navijači najavljuju veliku podršku, a sada je i klub izdao važno saopštenje. Odnosi se na sam dolazak na najveći bh. stadion, te ostale stvari vezane za organizaciju.

"FK Sarajevo u četvrtak od 21 sat igra važnu utakmicu u okviru Konferencijske lige protiv FC Torpedo Kutaisi. Zbog očekivanog velikog broja posjetilaca i specifičnosti organizacije evropske utakmice, Klub izdaje važne informacije za sve one koji će u četvrtak biti na Koševu.

Kapije na Olimpijskom stadionu „Asim Ferhatović Hase“ otvaraju se u 19 sati

Navijači na tribinu ulaze na ulaz koji je naznačen na ulaznici

Oglasi

Na tribini „Istok“ biće otvorena četiri ulaza (C1, C2, C5 i C6)

Na tribini „Zapad“ biće otvoreno šest ulaza (A1, A3, A5, A6, A7, A8)

Na dio tribine „Zapad galerija“ se ulazi na ulaz A4
Parking ispred dvorane Zetra će biti u funkciji

Veliki parking ispred stadiona će biti otvoren za ulazak do 17:30, a izlazak će biti moguć bilo kada u smjeru ulice Patriotske lige

Privremena obustava saobraćaja biće na snazi od 17:30 do 00:00 u ulici Patriotske lige – obilaznica pored Olimpijskog stadiona „Asim Ferhatović Hase“
Stepenice na svim tribinama moraju biti prohodne tokom cijele utakmice, u suprotnom će Klub biti finansijski kažnjen od strane UEFA-e
Molimo vas da se suzdržite od korištenja bilo kakvih pirotehničkih sredstava jer i to podliježe izuzetno visokim kaznama od strane UEFA-e", stoji u saopštenju kluba sa Koševa.

Večeras će biti održana press konferencija FK Sarajevo u 18:30 sati, a zatim i posljednji trening u 19 sati na najvećem bh. stadionu.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Nakon toga na teren će izaći i gosti iz Gruzije.

Sutrašnji meč počinje u 21:00.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Asam85
Sretno kone, našem fudbalu je potreban svaki korak neprijed ma koliko taj korak bio mali. Drago mi je što je i Zrinjski uspio da prođe, mada kad malo pogledaš te njihove tribine nigdje pomena o tome koju državu predstavljaju, aj hajd.
0 2
Zaccheroni
Sretno Sarajevo,pozdrav od velezovca
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi