Velika euforija među navijačima Željezničara

I jutros redovi ispred Grbavice za ulaznice: Svi su došli sat ranije zauzeti svoje mjesto

Samir Mlaćo

FK Željezničar sinoć je obavijestio svoje navijače da su ulaznice za istočnu i zapadnu tribinu rasprodane vezano za evropski meč u četvrtak protiv Neftchija i da se nastavlja prodaja danas, a moguće je još kupiti ulaznice za južnu i sjevernu tribinu.

"Nakon prvog dana prodato je 60% kapaciteta naše Grbavice. Istočna i zapadna tribina su rasprodane, a sutra će u prodaji biti ulaznice za južnu i sjevernu tribinu.

FK Željezničar zahvaljuje vjernim navijačima i članovima Kluba na izuzetnom interesu za predstojeći spektakl protiv Neftcija. Istovremeno, naglašavamo da je Klub razmatrao angažman agencije i opciju online kupovine ulaznica, ali u ovom trenutku tehnički nije bilo moguće osigurati da samo aktivni članovi Kluba imaju prednost prilikom online kupovine na što je utjecao i mali vremenski rok za pripremu.

Naš prioritet su aktivni članovi, a uzimajući u obzir trenutnu infrastrukturu, to je jedini razlog zbog čega se prodaja ulaznica vršila u Shopu FK Željezničar.

Prodaja ulaznica nastavlja se sutra od 9:30 sati u Shopu FK Željezničar. Ulaznice i sutra mogu kupiti samo aktivni članovi Kluba", objavili su sinoć iz kluba sa Grbavice.

Sa jednom članskom kartom kluba moguće je kupiti samo dvije ulaznice, a zanimljivo da su redovi i jutros ispred stadiona.

Naša kamera zabilježila je redove ispred Grbavice, iako prodaja počinje za nešto manje od sat vremena.

Svi žele što prije kupiti ulaznicu i riješiti taj 'dio posla'.

Podsjetimo, FK Željezničar je u prvom pretkolu Konferencijske lige bio bolji od Dinama iz Minska sa ukupnih 4:3.

U prvom meču na Grbavici bilo je 2:2, da bi Željezničar u revanšu na neutralnom terenu slavio 2:1.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Prvi meč na Grbavici pratilo je 13.050 gledalaca, uz vatrenu atmosferu.

Tako će sigurno biti i u četvrtak od 21:00 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.