Sjajne scene

Na jugu Grbavice fenomenalna poruka vatrenih navijača Željezničara

Midhat Šljivak

Željezničar na Grbavici igra susret 2. pretkola Konferencijske lige, a protivnik je ekipa Neftchija iz Azerbejdžana. Najvatreniji navijači domaćeg tima su ponovo spremili spektakularnu koreografiju.

Navijači FK Željezničar ponovo su priredili pravi spektakl na Grbavici. Scene s meča protiv Neftchija će obići Evropu.

Na jugu su oni najvatreniji spremili posebnu koreografiju, a na njoj je pisalo: Možemo!

Željezničar je zaista fenomenalno otvorio i ovaj meč. Dženan Haračić je ubrzo doveo Plave u vodstvo od 1:0 za erupciju oduševljena domaćih navijača.

Nema dileme da će oko 13.000 navijača na Grbavici i večeras biti 12. igrač. Scene su zaista spektakularne i u ovakvoj atmosferi se ne gubi.

Nadamo se da će Željezničar napraviti još jedan fenomenalan rezultat i da će goste u Bakuu ispratiti sa što više golova u mreži.

Nermin Bašić i Adrian Mutu odlučili su se za ove sastave:

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

ŽELJEZNIČAR: Mulalić, Galić, Drina, Kosorić, Jašarević, Biber, Mekić, Krpić, Amoah, Drljo, Haračić.

NEFTCI BAKU: Brkić, Tamas, Matias, Buludov, Allyev, Eddy, Makhmudov, Jaber, Ozobić, Lebon, Saief.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.