Grbavica "gori" - velike ovacije za domaće igrače, gostima zvižduci

Još jedan evropski spektakl

Grbavica "gori" - velike ovacije za domaće igrače, gostima zvižduci

Edmir Škorić

FK Željezničar će od 21 sat odigrati prvu utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige protiv azerbejdžanskog Neftcija.

Nakon što je eliminisao Dinamo iz Minska, FK Željezničar vjeruje da može i do trećeg pretkola. Grbavica će i večeras biti puna, a to je bilo jasno još sat i po prije početka utakmice, kada su tribine već bilo uveliko popunjene.

Atmosfera na stadionu je fantastična i ponovo će lijepe slike sa Grbavice obići i region i Evropu.

Inače, kada su igrači domaćeg tima istrčali na zagrijavanje, dočekani su uz gromoglasan aplauz i velike ovacije, dok je suprotno tome, gostujući sastav dočekan zvižducima.

Za Željezničar će od prve minute igrati: Mulalić, Galić, Drina, Kosorić, Jašarević, Mekić, Biber, Drljo, Amoah, Krpić i Haračić.

Na klupi su ostali: Muftić, Musić, Pašić, Cocalić, Gasal, Štilić, Turanjanin, Beća, Šemdin, Dubačkić, Ovčina.

Pobjednik ovog dvomeča u 3. pretkolu Konferencijske lige igrat će protiv boljeg iz duela između Bešiktaša i Tirane.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Iz sarajevskog kluba su navijače zamolili da u meču s Neftchijem izbjegavaju stajanje na stepenicama zbog čega su kažnjeni od UEFA

"FK Željezničar obavještava javnost da je UEFA kaznila naš klub sa 8.000 eura zbog blokiranih stepenica na susretu sa Dinamo Minskom. FK Željezničar apeluje na sve navijače da sutra ne sjede niti stoje na stepenicama kako bi klub izbjegao finansijske sankcije od strane UEFA-e", poruka je tima s Grbavice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Moja prognoza Austrija Bec - Borac (O'Ruk) 5 : 0
2 0
Kulla_Ado
Ovo samo Manijaci mogu!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi